Пређи на главни садржај

Iz arhive: slatka zimnica I deo




Sezona je jagoda pa vas podsećam na njih kroz par slika od prošle godine koje još nisam objavila na blogu.. Možda volite domaće dzemove pa vam preporučujem ovaj način pripreme, odličan je. Takodje, ako volite neobične kombinacije ukusa onda svakako isprobajte i ovaj džem od jagoda sa kokosom.
Uživajte u pripremi zimnice, uvek se isplati na kraju.








Коментари

Популарни постови са овог блога

Štrudlice sa pekmezom

Veoma nežne, prhke štrudlice sa domaćim pekmezom, koje su idealne za posluženje uz čaj ili kafu, bile su na meniju pre par dana kod mene, pa vam ih danas toplo preporučujem!

Predlog menija za posnu slavu

Ovo je samo jedan predlog kako da pripremite neke specijalitete za posnu slavu. Već sam objavila par postova sa predlozima za predjelo, pite i kolače, a ovde ću vam predstaviti ono što sam ja pripremila za svoju slavu

Prolećni đuveč

Svaka domaćica ima svoj način pripreme jela, pa tako i đuveča. Ja ga obično pripremam na klasičan način, ali su me tikvice i mlado povrće inspirisali da ga spremim malo drugačije, bogatije i ukusnije. Od povrća se može dodati još